Sari la conținut
Despre Nabygelegen

Despre Nabygelegen

Situat în inima partii superioare a Bovlei, chiar în afara orașului Wellington, Nabygelegen profita din plin de interacțiunea unică oferita de soluri, pârtii și clime diverse din această zonă.
Acesti factori ofera posibilitatea de producere de vinuri premium, într-un stil tipic sud-african, la un raport calitate-pret exceptional.
Totul la Nabygelegen este conceput pentru a menține manipularea fructelor la un minim absolut, oferind vinuri reprezentative si tipice.

Din oferta lor am selectat 6 vinuri:

1. Nabygelegen - Chenin Blanc 2019, 100% Chenin Blanc, struguri proveniti dintr-o singura vie si vinificati in butoaie mari si vechi de stejar francez.

2. Nabygelegen - Scaramanga White 2018 - blend de: 60% Chenin Blanc, 30% Chardonnay si 10% Verdelho, vinificati si maturati in butoaie de stejar american.

3. Nabygelegen - Merlot 2017, 100% Merlot ce petrece 12 luni in butoaie de stejar francez de-a doua si a treia trecere.

4. Nabygelegen - Cabernet Sauvignon 2015, 100% Cabernet Sauvignon ce petrece 12 luni in butoaie de stejar francez de-a doua si a treia trecere.

5. Nabygelegen - Scaramanga Red 2018, blend de 50% Cabernet Sauvignon, 34% Merlot, 8% Malbec si 8% Tempranillo, vinificat la temperaturi foarte scazute in tancuri de inox, apoi maturat 6 luni in butoaie de stejar francez.

6. Nabygelegen - Seventeen Twelve 2017, blend de 60% Merlot, 35% Cabernet Sauvignon si 5% Petit Verdot, vinificate individual, dintre care Petit Verdot-ul in butoaie mici de stejar francez, apoi amestecate si tinute inca 24 de luni in butoaie de stejar francez. Doar 3300 de sticle produse.

Articolul anterior Despre The Artisan Collection
Articolul următor Despre Lismore

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

* Câmpuri obligatorii